Despre Noi

Bine ai venit pe HotelsDeals.ro

HotelsDeals.ro este website comparator de prețuri hoteliere. Cautarea preturilor pentru camerele de hotel este gratuita.
Site-ul nostru cauta, compara si gaseste cu siguranta cea mai buna oferta pe camera de hotel, motel, etc doar cu citeva click-uri . Cautarea se face intr-o baza de date de 1.300.000 de hoteluri din 120.000 de destinatii turistice din lume.
Site-ul cauta si compara preturile camerelor de hotel, motel, etc din peste 100 de site-uri de provideri de hoteluri, moteluri, etc printre care si Hotels.com, LastMinute.com, Expedia, HRS, Venere.com, HostelBookers.com, Hotelopia.com, Travelocity.com, HotelClub.com, Agoda.com, LastMinute.com, Booking.com, Getaroom.com, Accorhotels.com, Ebookers.com, Amoma.com, Holiday Inn şi multe altele.
Dupa gasirea celei mai bune oferte si selectarea acesteia, veti fi redirectionat catre website-ul provider-ului de hoteluri, moteluri, etc sau a hotelului, etc unde veti putea finaliza rezervarea online sau telefonic.
HotelsDeals.ro nu tine nici o evidenta a rezervarilor efectuate de catre Dumneavoastra, si nu poate anula sau modifica pe nici una dintre acestea. Pentru orice informatii aveti nevoie, va rugam, sa contactati hotelul, motelul, etc unde ati facut rezervarea la datele de contact afisate pe website-ul acelui hotel, motel, etc.